Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee:

a) Rekisteröityä Kuvasääsken Verkkopalveluun ilmoittamalla nimensä sekä muut tarvittavat tiedot.

b) Tekemällä näin asiakas suostuu siihen, että Kuvasääski rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kuvasääsken asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kuvasääski sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityksen sisäisille yhteistyökumppaneille.

1.2. Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 0400-186747). Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kuvasääski on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.3. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

3. Hinnat

3.1. Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Kuvasääsken hinnastossa osoitteessa http://www.kuvasaaski.fi/. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Kuvasääski pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Teknisten rajoitusten vuoksi emme voi sisällyttää hintoja tämän verkkopalvelun tuotetietoihin. Tilauskohtaiset hinnat määräalennuksineen selviävät voimassaolevasta hinnastosta.
 

4. Toimitus

4.1. Heti varastosta, toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.

4.2. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme uuden toimitusajan.

4.3. Tuotteet voidaan toimittaa myös asiakkaan haluamana ajankohtana.

4.4. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä.

 

5. Toimituskulut

5.1. Lähetykset toimitetaan pääasiassa postitse.

5.2. Alle 550 kappaleen tilauksiin (postikortit) lisätään postituskulut 9,00 Euroa.

5.3. Yli 550 kappaleen tilaukset (postikortit) tai yli 165,00 Euron arvoiset tilaukset rahtivapaasti.

5.4. Rovaniemen alueelle pyrimme tuomaan lähetykset perille lisämaksutta.

 

6. Maksuehdot

6.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Lasku. Laskutamme tuotteet 14 pv netto.

b) Myyntitilit. Laskutamme tuotteet menekin mukaan.

c) Muut tavat sopimuksen mukaan.

 

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kuvasääskelle, joko sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)kuvasaaski.fi tai postitse osoitteeseen Kuvasääski, Lainaankatu 12, 96200 Rovaniemi.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kuvasääski ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kuvasääsken vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kuvasääsken toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka
Pikahaku
 
Syötä hakusana tai tuotenumero.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä